Позив за достављање понуда за набавку услуге систематских љекарских прегледа ученика основних школа са подручја Града Мостар

Услуга систематских љекарских прегледа ученика основних школа са подручја Града Мостара:

Лот 1: Услуга вршења систематских љекарских прегледа ученика основних школа са Градских подручја: Запад, Југозапад и Југ (I, III, V и VII разреди).

Лот 2: Услуга вршења систематских љекарских прегледа ученика основних школа са Градских подручја: Стари град, Сјевер и Југоисток (I, III, V и VII разреди).

Детаљније...

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ ПРОГРАМА И КУЋИЦА Зимског града Мостар 2018

На темељу Одлуке Града Мостара о организацији Зимског града и Дочека Нове 2019. Студио за изведбене умјетности Мостар расписује Позив.[нбсп] Градском Одлуком о организацији Зимског града Студио за изведбене умјетности је задужен за организацију забавног програма Зимског града у Мостару од 2.12.2018. до 7.1.2019.[нбсп][нбсп][нбсп] Садржаје „Зимског града“ желимо креирати заједно са грађанима па позивамо установе, удруге и[нбсп] појединце да пријаве програме [нбсп]сљедећег типа:[нбсп]Културне, умјетничке, образовне, забавне и сличне активности, погодне за најширу публику, ђецу и/или одрасле и за извођење на отвореном (велика сцена ).

Детаљније...

ЈАВНИ КОНКУРС за додјелу стипендија Града Мостара

На основу члана 43. Статута Града Мостара (Градски службени гласник Града Мостара број 4/04, Службени гласник Града Мостара број 8/09 и 15/10) и члана 4. Одлуке о начину и критеријима за стипендирање студената (Службени гласник Града Мостара број 10/11), Градоначелник Града Мостара расписује:

Детаљније...

Јавни оглас о продаји моторних возила у власништву Града Мостара

На основу Одлуке Градоначелника о продаји моторних возила у власништву Града Мостара, број: 02-16-1210/18 од 25.01.2018. године Одјел за организацију, правне послове, опћу управу, цивилну заштиту и ватрогаство, објављује:

Детаљније...

Ј а в н и н а т ј е ч а ј

На основу члана 43. Статута Града Мостара („Градски службени гласник Града Мостара“, број:4/04 и „Службени гласник Града Мостара“, број: 8/09 и 15/10) сукладно Одлуци о пријему вјежбеника са завршеном високом стручном спремом у градску управу Града Мостара, број: 02-36-10324/18 од 20.07.2018. године, Градоначелник расписује: Ј а в н и н а т ј е ч а ј за пријем приправника у Граду Мостару

Детаљније...

Јавни позив-грантови за пројекте младих

На основу члана 43. Статута Града Мостара («Градски службени гласник Града Мостара», број: 4/2004 и «Службени гласник Града Мостара», број: 8/2009 и 15/2010), члана 13. Закона о принципима локалне самоуправе у Федерацији БиХ («Службене новине Федерације Босне и Херцеговине», број: 49/2006 и 51/2009), члана 14. Закона о младима

Детаљније...

Јавни оглас

Објављује се јавни оглас за именовање предсједника и чланова управних вијећа јавних установа чији је оснивач Град Мостара како слиједи:

Детаљније...

Ambasada Indije u Budimpešti (Mađarska), poziva zainteresovane kandidate iz BiH

Ambasada Indije u Budimpešti (Mađarska), poziva zainteresovane kandidate iz BiH da se prijave na tečajeve u rasponu od poljoprivrede, hrane i gnojiva do jačanja žena koji se mogu pogledati na

Детаљније...

Јавни позив за прикупљање пројектних идеја ЕЕ и ОИЕ

Асоцијација за економски развој РЕДАХ у сурадњи с Градом Мостаром као партнером а у оквиру проведбе пројекта Интеррег ЦБЦ ''IRENE - Interregional Renewable & ENErgy efficiency network'' наставља с ажурирањем Мреже пројеката из подручја енергијске ефикасности/учинковитости и обновљивих извора енергије (ЕЕ-РЕС-НЕТ).

Детаљније...

Jавни позив за избор најљепше уређеног дворишта

Град Мостар објавио јавни позив за избор најљепше уређеног дворишта

Детаљније...