Ambasada Indije u Budimpešti (Mađarska), poziva zainteresovane kandidate iz BiH

Ambasada Indije u Budimpešti (Mađarska), poziva zainteresovane kandidate iz BiH da se prijave na tečajeve u rasponu od poljoprivrede, hrane i gnojiva do jačanja žena koji se mogu pogledati na https//:www.itecsoi.in/streamlist.php. Procedura apliciranja i prijavni obrazac se mogu pronaći/vidjeti na adresi Https://www.itecgoi.in/how to apply.php , a pravilima i propisima koji reguliraju stipendiju, može se pristupiti na https://www.itecgoi.in/terms_and_conditionsphp.

Program ITEC je u potpunosti finansiran od strane Vlade Indije (uključujući zrakoplovnu kartu, vizu, boravišnu naknadu, itd.).

Program indijske tehničke i ekonomske suradnje (ITEC) pokrenut je 15.rujna 1964.godine kao bilateralni program pomoći Vlade Indije. ITEC Program, u cijelosti financiran od Vlade Indije, razvijao se tijekom godina. Kao rezultat različitih aktivnosti u okviru ovog Programa, sada postoji vidljiva i rastuća svijest o kompetentnosti Indije kao pružatelja tehničkog znanja i stručnosti, kao i o mogućnosti obuke, konzultantskih usluga i studija izvodljivosti. Obuka ili izgradnja kapaciteta jedna je od glavnih aktivnosti u okviru ITEC-a. profesionalcima se nude jedinstveni tečajevi obuke u različitim centrima izvrsnosti u Indiji koji ih osnažuju ne samo profesionalnim vještinama već ih pripremaju za sve globaliziraniji svijet.

Иди назад