• Град Мостар
  • Почетна
  • Јавно предузећа Аутоцесте ФБиХ у просторијама бивше Градске управе Мостара

Јавно предузећа Аутоцесте ФБиХ у просторијама бивше Градске управе Мостара

''ЈП Аутоцесте Федерације БиХ у 2018. години планирају започети изградњу 49 километара аутоцеста што ће подразумијевати око 450 милијона еура активираних средстава'', изјавио је директор предузећа Аднан Терзић приликом службеног отварања нових просторија ЈП Аутоцесте Федерације БиХ у Мостару. Нови километри градит ће се на дионици од Немиле до Доње Грачанице те на дионицама Буна - Квањ и Почитељ- Звировићи.

На свечаности отварања нових просторија Аутоцеста ФБиХ, Терзић је истакнуто како ће ново сједиште предузећа допринијети бољој организацији и још квалитетнијем пословању, с обзиром да ће од сада сви упослени бити на једној, а не, као до сада, на двије локације. Терзић је тим поводом казао како је објект у који су уселили власништво Града Мостара те да су овим показали да ЈП Атоцесте ФБиХ и Градска управа Мостара започињу сарадњу која у перспективи, због велике количине радова који треба да се десе на дионицама коридора Вц око Мостара, има велики значај.

У свом обраћању мостарски градоначелник Љубо Бешлић истакнуо је како му је жеља да Град Мостар уистину смјести све оне институције чије би средиште требало бити у Мостару, изразивши наду да ће ЈП Аутоцесте ФБиХ у наредном периоду изградити свој објект "гђе ће бити своји на своме и гђе ће имати још боље увјете за рад него што је то данас".

Свечаности отворења били су[нбсп]присутни и начелници Божо Ћорић, Передраг Шупљеглав, Изет Шаховић те главна савјетница Града Мостара Радмила Комадина.

ПР ГМ

Иди назад