Бешлић на обиљежвању Дана опћине Усора

Бешлић на обиљежвању Дана опћине Усора и дана 110. бригаде Хрватског вијећа обране Усора

Градоначелник Мостара Љубо Бешлић био је у уторак обиљежавању Дана опћине Усора те  годишњицу 110. бригаде Хрватског вијећа обране Усора.

Представнике[нбсп]које је предводио хрватски члан Предсједништва Драган Човић положило је вијенце и запалило свијеће испред средишњег спомен обиљежја погинулим бранитељима Усоре а затим[нбсп]су присуствовали[нбсп]свечаној сједници Опћинског вијећа којом је руководио предсједатељ Иво Сувала.

Начелник опћине Усора Звонимир Анђелић истакнуо је све пројекте које је осигурала опћинска управа у задњих годину дана од прошле свечане сједнице. Начелник Анђелић је презентирао постигнуте резултате администрације којој је на челу, од повећања запослености, водећа су опћина у ФБиХ по броју запослених, редовне стипендија студентима као и накнаде за обитељи са троје и више ђеце.

Подршку свим пројектима на подручју опћине Усора, у свом је говору исказао и предсједник Човић обећавши помоћ и већих разина власти приликом реализације свих већих инфраструктурних пројеката.

„Међу нама се овђе данас налази се и 20 начелника и градоначелника Хрвата из ФБиХ који су на овај начин дошли подржати све вас у опћини Усора на тај начин указат вам да смо заједно“, казао је предсједник Човић дајући подршку начелнику Анђелићу за добро обављени посао.

Предсједник Човић честитао је свима, Дан опћине Усора те годишњицу 110. бригаде Хрватског вијећа обране Усора.

ПР ГМ

Иди назад