Бешлић примио прваке БиХ у футсалу

 Градоначелник Мостара, са сарадницима, уприличио је данас у Градској вијећници пријем за играче, стручни[нбсп]штаб и руководство МНК Мостар СГ Стаклорад, који су недавно постали прваци у Футсал лиги БиХ.

Пријему су присуствовали и представници Спортског савеза Града Мостара. на челу са предсједником Хасаном Шишићем.

Градоначелник Бешлић посебно је нагласио да је освојена титула државног првака својеврсна промоција спорта и Града Мостара и да су чланови МНК Мостар СГ Стаклорад једна добра прича Града Мостара..

-Борили сте се до посљедње капи зноја за освојену титулу, али и за промоцију имена Мостара. Уложили сте доста труда и одрицања, да би данас постали понос свих грађана Мостара. Вјерујем да ћете, уз овакав рад стручног штаба и вриједну управу, на челу са предсједником Аленом Ђулиманом, достојно репрезентовати Мостар и БиХ у Лиги за првака. Уз то, имате шансу да у суботу, у реванш утакмици финала Купа БиХ, освојите и дуплу круну, што би била права награда за ваш рад ", казао је Бешлић.

Предсједник СС Града Мостара Хасан Шишић изразио је очекивање да ће Мостар СГ Стаклоград у суботу, у Сарајеву, бити бољи од екипе Центар и да ће пехар освајача Купа БиХ стићи у Мостар.

Предсједник клуба Ален Ђулиман, захвалио је градоначелнику Бешлићу и СС Града Мостара за досадашњу помоћ.

-Надам се и очекујем помоћ око припрема за суђеловање у Лиги првака. Имамо сјајну екипу и стручни[нбсп]штаб и обећавам да ћемо достојно репрезентирати и наш град и државу БиХ. Освојена титула државног првака је круна тимског рада свих људи у клубу- казао је Ђулиман.

Иди назад