Борјана Кришто се дружила са штићеницима Лос Росалеса и Свете обитељи

Већ традиционално предсједница Федерације Босне и Херцеговине предблагданско вријеме користи за посјете и дружења са штићеницима различитих установа. Тако је данас, као и претходних година, са градоначелником Града Мостара Љубом Бешлићем посјетила Центар за дјецу с посебним потребама Лос Росалес и Царитасову установу Света обитељ у Мостару и том се пригодом дружила с њиховим штићеницима и уручила им пригодне поклоне.

Предсједница Кришто истакнула је како овим посјетима жели показати да особе с посебним потребама нису заборављене, али и потакнути и друге људе добре воље који су у могућности да им помогну, не само у предблагданско вријеме. „Одговорност је на свима нама и заиста морамо скренути позорност на потешкоће с којима се свакодневно сусрећу дјеца с посебним потребама. Важно је такођер скрбити о свим категоријама друштва којима је помоћ уистину потребна“ казала је Кришто након посјете Лос Росалесу и Светој обитељи.

Градоначелник Бешлић се захвалио Предсједници Кришто што сваке године учини племениту гесту и посјети ове установе у Мостару којима је помоћ у сваком тренутку добродошла. Пригодно дружење Предсједница Кришто и градоначелник Бешлић искористили су за разговор с равнатељицама ових установа Јасном Ребац и Крунославом Аџамић које су јој се захвалиле на доласку и континуираној подршци. Приликом пригодног дружења Предсједница је такођер честитала надолазеће благдане свим дјелатницима и штићеницима центра Лос Росалес и установе Света обитељ.

УРЕД ЗА ИНФОРМИРАЊЕ

Иди назад