Даривање пред вјерске благдане

У поводу предстојећег благдана Божића, Град Мостар је у Центру за социјални рад Мостар с новчаном подршком данас даривао 20 социјално угрожених обитељи својих суграђана.Новчани бон у вриједности од по 150 КМ уручили су им Радмила Комадина, главна савјетница Града Мостара и Здравка Марић, директорица Центра за социјални рад Мостар.
Настављајући традицију даривања пред вјерске благдане главна савјетница Комадина казала је како и године овим скромним чином Град Мостар жели дијелу својих суграђана католичке вјероисповијести и у стању социјалне потребе уљепшати најрадоснији католички благдан. Директорица Марић честитала им је благдан Божића те упутила и ријечи захвалила Граду Мостару, градоначелнику Бешлићи и сарадницима на подршци и посјети те што се већ тринаест година за редом наставља ова акција даривања пред вјерске благдане.
Уз дјелатнице центра подијели бонова били су назочни и Божо Ћорић, начелник Одјела друштвених дјелатности и Елведин Гадара водитељ Службе за социјалне и стамбене послове, здравство, расељене особе и избјеглице.

Иди назад