Eurowingsovi летови из Мостара

Представници зракопловне твртке Еуровингс су данас у Мостару заједно с представницима Града Мостара представили главне своје карактеристике, као и све информације о својим летовима из Мостара.

Менаџер за развој мреже Иван Ореч и регионални менаџер Маркус Леополд казали су да летови из Мостара крећу од 16. маја те да ће се летјети два пута седмично за Стуттгарт и Дусселдорф. Врло брзо карте ће се моћи резервирати, а почетна цијена у једном смјеру бити ће 39,99 еура.

Казано је и како ће се за Дусселдорф летјети сриједом и неђелом, а за Стуттгарт сриједом и суботом.

Саопћено је и да је кампања путем које је Мостар добио једну линију "Yоу њоте – Ње флy", забиљежила пуни успјех те да ју је виђело седам милијона људи, што је велики успјех како Еуроњингса, тако и града Мостара за којег су овом приликом чули многи који нису нити знали за њега.

Мостарски градоначелник Љубо Бешлић изразио је своју захвалност Еуровингсу, најбрже растућој европској ваздухопловној фирми, али и грађанима Мостара и медијима који су најзаслужнији за овај велики успјех града на Неретви.

Састанку су били присутни и бројни представници јавних и туристичких организација, а директор Зрачне луке Мостар Марин Распудић казао је да ова институција спремно чека прве летове. Позвао је и све надлежне да још јаче подрже развој зрачне луке.

Иди назад