• Град Мостар
  • Почетна
  • Градоначелник Бешлић уручио признање Сердарушићу као одличном велепосланику Мостара

Градоначелник Бешлић уручио признање Сердарушићу као одличном велепосланику Мостара

serdarusic priznanje

Данас је у просторијама Спортског савеза Града Мостара градоначечник Мостара Љубо Бешлић великом рукометном стручњаку и некадашњем репрезентативцу бивше државе Звонимиру Ноки Сердарушићу уручио пригодно признање као и монографију града, „Мостар у слици и ријечи“ за изниман допринос промоцији Мостара.

Уистину ми је драго што се данас налазим у Мостару, међу људима с којима сам у једном ранијем животном раздобљу радио заједно. Сада када сам у овом годинама акумулатори више нису толико пуни и све више се и чешће враћам Мостару. Из рукомета нећу никад потпуно изаћи. Све више се, ваљда и под притиском година, враћам Мостару. Настојати ћу, у границама физичких могућности, помоћи развоју рукомета у граду, али и тому да се дружим са старом рајом и идем у риболов на Неретву- казао је том пригодом Сердарушић.

На најбољи могући начин си преданим радом показао како се могу постићи врхунски резултати. Мени је као твом некадашњем суиграчу посебно је драго што си сваку прилику користио за промоцију Мостара, чиме си, на најбољи могући начин, био велепосланик града-казао је Бешлић те истакнуо како је Сердарушић пуно дао за развој и популаризацију рукомета и спорта те да је ово признање само мали дјелић захвалности града према њему.

Уред за односе са јавношћу

Иди назад