Међународни Сајам привреде, прехране и туризма „Дани трешње“ 2019.

Међународни сајам привреде, прехране и туризма "Дани трешње", као препознатљива манифестација у БиХ, али и региону, седамнаесту годину заредом одржат ће се у Мостару од 19. до 21. јуна 2019. године у сајамском простору бившег ТЦ Меркур у Врапчићима.
Сајам „Дани трешње“ је манифестација која излагачима омогућава да своју понуду приближе купцима, а посјетиоцима упознавање са новим производима и остваривање сарадње и пословних уговора. Осим презентације пољопривредних производа, око 300 излагача из Албаније, Македоније, Србије, Црна Горе, Турске и БиХ имат ће прилику промовисати и старе аутохтоне занате земаља из којих долазе. У оквиру Сајма, чији је партнер Обртничка комора ФБиХ, бит ће уприличено неколико презентација пројеката, а један од њих је и идејни пројекат изградње жичаре на мостарском зимовалишту Руиште, те потписан Споразум о пријатељству и сарадњи између Града Мостара и Града Зрењанина из Републике Србије.
Овогодишњи Сајам карактеристичан је и по хуманитарној акцији, гdjе ће посјетиоци куповином улазнице донирати средства за Ценатар за ђецу и омладину с посебним потребама „Лос Росалес“, а уједно и суђеловати у наградној игри спонзора Међународног аеродрома Тузла и освојити двије повратне карте Тузла-Еиндховен.
С поштовањем,

"Туристичко удружење Сјевер" Потоци - Мостар
Директор Сајма
Салем Бубало

info@danitresnje.info

Иди назад