Обавијест за пољопривреднике Града Мостара

Град Мостар, Службе за господарство обавјештава све физичке и правне особе који се баве пољопривредном производњом на [нбсп]подручја Града Мостара и који су уписани у Регистар пољопривредних господарстава (РПГ) и Регистар клијената (РК), да имају обвезу ажурират своје Регистре који се воде у евиденцији Града Мостара, а сукладно Правилнику о упису у Регистар пољопривредних господарстава (“Службене новине ФБиХ”, број:42/08).
 Крајњи рок за ажурирање је 31.03. 2020. године.
Ажурирање је обвезно без обзира да ли је било промјена на бројном стању стоке, култура и земљишта.
 Такођер све физичке и правне особе које се први пут уписују у Регистар пољопривредних господарстава и Регистар клијената, а желе аплицирати за новчане потпоре у примарној пољопривредној производњи у 2020. години требају се уписати до 31.03.2020. године.
 Све они који не буду ажурирани до 31.03.2020. године[нбсп] неће моћи аплицирати за новчане потпоре у 2020. години.
 На страници www.фармерпортал.ба можете: – провјерити властите податке из Регистра, – информирати се о правима на новчане потпоре, – преузимати све потребне попуњене обрасце, – провјерити статус поднесених захтјева – прегледати и преузети прописе везане за остваривање права на новчане потпоре
Обрасци се могу преузети у Служби за господарство Града Мостара у Улици браће Фејића број 51 и у писарници Града Мостара у Улици Адема Бућа 19.
Служба за господарство Града Мостара

Иди назад