Отворен мостарски Зимски град 'Wинтервилле бy Цоца-Цола'

Мостарски Зимски град "Wинтервилле бy Цоца Цола" свечано је отворен вечерас у Мостару, гдје ће до 9. јануара 2020. посјетитељима понудити мноштво разноврсних садржаја и бити мјесто препуно забаве, доброг расположења и укусних делиција.
Зимски град отворен је програмом "Адвент оф Wинтервилле бy Цоца Цола" у склопу којег је уприличено пригодно паљење прве адвентске свијеће испред Хрватског дома херцега Стјепана Косаче.
С три програмске цјелине и то Адвент, Маркет и Магиц, простор од Косаче до Мусале и Корза, оживјет ће наступи плесних скупина, глазбеника, акробата, клаунова и тако цијели Wинтервилле поступно учинити једном великом позорницом.
У свечаном озрачју половицом мјесеца креће "Маркет оф Wинтервилле бy Цоца Цола" који ће мостарским улицама проширити благданско озрачје, уљепшати дуге зимске ноћи и представити разнолику понуду излагача на градској шетници, Мусали и Корзу.
За најмлађе је организиран програм "Магиц оф Wинтервилле бy Цоца Цола", који садржи најљепшу зимску забаву на отвореном - клизалиште у парку Зрињевац.
Уз популарне кућице с домаћим деликатесама, рукотворинама, занимљивостима и сластицама те свакодневну забаву, планиран је и дочек Нове 2020. године у коју ће Мостарце увести Хладно пиво, Густафи и Тwист.
Славље ће се наставити и сљедећи дан када ће се одржати "афтер партy" уз ритмове Црвене јабуке и мостарског Биг Бенда.

Иди назад