Отворена филијала ПБС у Мостару

PBS Mostar, otvaranje

Привредна банка Сарајево д.д. Сарајево од данас је богатија за још једну пословницу у Мостару, коју је у судјеловање клијената, представника институција и локалне заједнице свечано отворио градоначелник Мостара Љубо Бешлић.
Увијек ми је задовољство када се отвара пословни објект у Мостару, јер отворит ће се и нова радна мјеста. Ова банка има традицију и вјерујем да њено име код неких буду и одређену носталгију. Међутим налазимо се у времену када је врло мало времена за сентимент, посебице у банкарству и послу уопће.
Јер она, као и свака друга банка, бит ће успјешна уколико буде добро и професионално радила, уколико буде пратила и препознала интересе и жеље својих клијената и заједнице у којој дјелује, односно буде показивала друштвену одговорност.
Односно да јој једини мотив не буде, а нити треба бити профит.Свима који ће у њој радити желим  сретан и успјешан рад у овом простору и у овом граду, а они коју буду користили њене услуге да буду задовољни, истакнуо је у свом обраћању градоначелник Бешлић
Свакодневним унапријеђенијем услуга настојимо задовољити потребе наших клијената те пратити трендове у банкарском сектору. Ово је уједно и показатељ успјешног ширења наше пословне мреже", казала је Аземина Голо в.д. директора ПБС д.д. Сарајево, додавши да су становницима Мостара сада на услузи двије пословнице у граду.
Привредна банка Сарајево д.д. Сарајево посједује разноврсну палету специјализираних услуга за правне и физичке особе.
Прије отварања филијале банка је уручила новчану донацију Центру за дјецу и младе с посебним потребама Лос Росалес у Мостару. Банка је, такођер, откупила и предмете од дрвета, керамике и глине, које израђују штићеници Центра, које је на свечаном отварању филијале даровала узваницама.

Уред за односе с јавношћу

Иди назад