Почела нова школска година

У поводу почетка нове школске године данас је главна савјетница Града Мостара Радмила Комадина са сарадницима посјетила Основну школу Петра Бакуле и Основну школу Мустафа Ејубовић Шејх Јујо-Подручну школу на Текији.

Тим поводом главна савјетница Града Мостара Комадина свим ученицама и ученицима, њиховим родитељима, учитељицама и учитељима, наставницима и наставницама, те професорима и професорицама пожељела сретан почетак нове школске године, напосе онима који су ове године кренули у први разред.

Као главна савјетница Града Мостара и у име градоначелника желим нагласити како ће Град Мостар и све њене службе учинити све што је у нашој моћи и компетенцији како би сви ученици и ученици имали квалитетне и примјерене времену увјете за наставу и учење, а њихове учитељице и учитељи, наставнице и наставници те професори и професорице имали примјерен статус и увјете за квалитетније одгајање и едуцирање ученика и ученица.

Поштовани родитељи, и Вама, желим сретан почетак нове школске године. Ваша је улога најважнија, јер само у сарадњи и међусобном разумијевању родитеља и учитеља, наставника и професора, можемо доћи до заједничког циља, а он је одгој и образовања наше дјеце.

Данас подсјећам и све судионике у промету, напосе возаче, како ученици и ученице крећу на пут према и од школа, стога је потребан додатан опрез у вожњи, особито у близини школа.

Иди назад