Посјета Заповједника СЦЗ Града Мостара МЗ Потоци

Potoci

Мостар-12. вељаче 2012. године – Одлуком Стожера Цивилне заштите Града Мостара, која је донесена синоћ на сједници Стожера, сви упосленици Града Мостара и градских служби у понедјељак, 13. вељаче 2012. године морали су се јавити на посао.
С радом су од сутра требала почети и три дјечја вртића: „Јасмин“ у Фејићевој улици, „Радобоља“ у Улици кнеза Михајла Вишевића Хумског и „Мрвица“ у ТЦ Пирамида.
Због погоршаних временских прилика предсједник Стожера градоначелник Љубо Бешлић донио је заповијед да се та Одлука се пролонгира за уторак, 14. вељаче 2012. године.
Градоначелник Љубо Бешлић приликом јутрошњег обиласка екипа на терену које раде на чишћењу и одводњи снијега у граду и приградским насељима те падинским дијеловима града, обишао је МЗ Потоци те разговарао с повјереником МЗ Хасаном Балићем.
Том приликом договорена је да се данас значајне снаге усмјере на стабилизацију стања у Врапчићима и Бијелом Пољу, а у томе ће помоћи и припадници Оружаних снага БиХ те стројеви ХП Инвестинга које протеклих дана заједно са механизацијом подузећа Темпо Враница и ЈП Комунално и ЈП Паркови раде по заповједи Стожера цивилне заштите Града Мостара на рашчишћавању прометница, уклањању и одвожењу снијега.

Стожер цивилне заштите Града Мостара

Иди назад