ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ СПОРТСКОГ ЦЕНТРА

На Сајму господарства у Мостару данас је потписан уговор између Града Мостара, дирекције за изградњу културно-спортског центра Мостар и "Енергоинвеста".
Уговор су потписали градоначелник Мостара Љубо Бешлић, директор Дирекције за изградњу културно-спортског центра Мостар Един Прашо, директор " Енергоинвеста" Џемаил Влаховљак и директор сектора за инжењеринг те твртке Един Буквић.
"Драго ми је да смо данас овдје како би коначно завршили фазу пројектирања дворане, коју бисмо требали угледати до 2013. године", казао је директор Дирекције за изградњу културно-спортског центра Мостар Един Прашо, додавши како је циљ уговора да се заврши пројектирање називног дијела дворане.
"Оно што је тема уговара јесте називни дио дворане који град одавно очекује, односно већ тридесет година", истакнуо је Прашо те напоменуо како је рок уговора шест мјесеци.

sportska_dvorana  sportska_dvorana_ugovor

"Овим пројектом заокружује се цјелина пројектирања дворане. Дошли смо да фазе да ћемо имати дворану еуропских квалитета и садржаја, која ће моћи одговорити свим потребама модерне дворане", казао је Прашо.
"Данашњим чином дали смо јасно на знање да се не пројекту изградње центра ради континуирано и без прекида и да идемо ка циљу како смо то и обећавали", истакнуо је градоначелник Бешлић.


Уред за односе с јавношћу

Иди назад