Поводом предстојећег благдана Рамазанског Бајрама

Поводом предстојећег благдана Рамазанског Бајрама, Градска управа Мостара у Центру за социјални рад Мостар с новчаном подршком данас даривала је 20 социјално угрожених обитељи у Мостару.

Новчану подршку у висини од по 150 КМ уручили су им градоначелник Града Мостара Љубо Бешлић и Изет Шаховић, начелник одјела за финансије и некретнине. Уручењу бонова била је присутна и Здравка Марић,директорица Центра за социјални рад Мостар и Божо Ћорић, начелник Одјела друштвених ђелатности Града Мостара.

Градоначелник Бешлић је у свом обраћању истакнуо да овим чином Град Мостар већ 14 година за редом жели пружити подршку и уљепшати овај благдан својим суграђанкама и суграђанима, коју су у стању социјалне потребе.

Уз честитке и добре жеље, изразио је наду како ће у будућности потребе за овим видом потпоре бити смањене. Град Мостар ће, нагласио је, наставити с пружањем помоћи социјално угроженим обитељима уочи најважнијих вјерских благдана католика, православних и муслимана.

Директорица Марић придружила се честиткама и лијепим жељама за Бајрам, захвалила градоначелнику Бешлићу и његовим сарадницима на подршци пројектима које рад Центар.

Иди назад