Поводом предстојећег благдана Рамазанског бајрама

Поводом предстојећег благдана Рамазанског бајрама, Градска управа Мостара у Центру за социјални рад Мостар с новчаним подршку данас даривала је 20 социјално угрожених обитељи у Мостару. Новчану подршку у висини од по 150 КМ уручили су им градоначелник Града Мостара Љубо Бешлић и Здравка Марић,[нбсп]директорица Центра за социјални рад Мостар.

Градоначелник Бешлић је у свом обраћању истакнуо да овим чином Град Мостар жели пружити подршку и уљепшати овај благдан својим суграђанкама и суграђанима, коју су у стању социјалне потребе.

Уз честитке и добре жеље, изразио је наду како ће у будућности потребе за овим видом подршке бити смањене, те истакнуо да ће Град Мостар наставити с пружањем подршке социјално угроженим обитељима пред најважније вјерске благдане католика, православних и муслимана.

Директорица Марић такођер се придружила честиткама и лијепим жељама, захвалила градоначелнику Бешлићу и његовим сарадницима на подршци и посјети те што се већ десет година наставља ова акција даривања.

Уз djелатнике и ђелатнице Центра за социјални рад Мостар, пођели новчаних бонова присуствовали су и Изет Шаховић, начелник оdjела за финансије и некретнине и Божо Ћорић, начелник Ођела друштвених ђелатности.

Иди назад