У поводу предстојећег благдана Божића

У поводу предстојећег благдана Божића којег славе православни вјерници, Град Мостар је у Центру за социјални рад осигурао дођелу новчаних подршке за 20 социјално угрожених породица у висини од 150 КМ Новчану подршку уручили су им Љубо Бешлић, градоначелник Мостара, Радмила Комадина, главна савјетница Града Мостара Радмила Комадина и Здравка Марић, директорицас Центра за социјални рад.

Градоначелник Бешлић и главна савјетница Комадина овом су приликом подсјетили како овим чином даривања Градска управа Мостара жели и за овај благдан уз честитке жели и на конкретан начин пружити подршку дијелу социјално угрожених суграђана и њиховим породицама.

Ова традиција даривања пригодом обиљежавања великих католичких, православних и муслиманских вјерских благдана присутна је у Граду Мостару 13 година.

Честитке и лијепе жеље за предстојећи благдан уз Бешлића и Комадину упутила је и директорица Марић, те нагласила како ће Центар за социјални рад и Град Мостар наставити с овом традицијом предблагданског даривања дијела породица у стању социјалне потребе.

 

Иди назад