У поводу предстојећег благдана Рамазанског бајрама

У поводу предстојећег благдана Рамазанског бајрама, Градска управа Мостара у Центру за социјални рад Мостар с новчаном подршком данас даривала је 20 социјално угрожених обитељи у Мостару.
Новчану подршку у висини од по 150 КМ уручили су им главна савјетница Града Мостара Радмила Комадина и Изет Шаховић, начелник Ођела за финансије и некретнине. Уручењу бонова била је назочна и Здравка Марић, директорица Центра за социјални рад Мостар и Елведин Гадара, шеф Служба за социјалне и стамбене послове, здравство, расељене особе и избјеглице Града Мостара.
Главна савјетница Комадина је у свом обраћању нагласила како овим чином Град Мостар већ 15 година за редом жели пружити подршка и уљепшати овај благдан својим суграђанкама и суграђанима, коју су у стању социјалне потребе.
Уз честитке за предстојећи Бајрам изразила је наду како ће у будућности потребе за овим видом потпоре бити мање, а да ће Град Мостар континуирано наставити с пружањем подршке социјално угроженим обитељима уочи најважнијих вјерских благдана католика, православних и муслимана.
Директорица Марић и начелник Шаховић придружили су се честиткама и лијепим жељама за Бајрам, а директорица Марић захвалила се на подршци пројектима које рад Центар.

Иди назад