Вечерас блуес Фестивал

Представници Града Мостара, на челу с градоначелником Љубом Бешлићем, посјетило је данас данас Спортски центар Кантаревац на којем ће вечерас почети 16. издање Мостар Блуес & Роцк фестивала.

Бешлић се сусрео с једним од организатора ове највеће босанскохерцеговачке блуес и роцк смотре, Милијем Тиром, те су заједно испратили посљедње техничке припреме на великој сцени у средишту града.

Тиро је захвалио градоначелнику Бешлићу на потпори организацији Мостар Блуес & Роцк фестивала, а програм који су успјели договорити сигурно ће настојати показати настојање да се Мостар прикаже у свијетлу културних дешавања, да постане фестивалски град.

Бешлић и Тиро искористили су ову пригоду послати поруку свима који то могу да дођу у Мостар и уживају у добром глазбеном догађају на Кантаревцу.

У два програмска дана на позорници Блусес & Роцк фестивала наступит ће седам бендова и двије промоције албума. Од Хенрик Фреисцхладера, њемачког гитарског виртуоза, преко америчких блуес звијезда Луцкy Петерсона & Тхе Организатион, до Горана Барета и Мајки и Електричног оргазма.

Иди назад