Posjeta Zapovjednika SCZ Grada Mostara MZ Potoci

Potoci

Odlukom Stožera Civilne zaštite Grada Mostara, koja je donesena sinoć na sjednici Stožera, svi uposlenici Grada Mostara i gradskih službi u ponedjeljak, 13. veljače 2012. godine morali su se javiti na posao.
S radom su od sutra trebala početi i tri dječja vrtića: „Jasmin“ u Fejićevoj ulici, „Radobolja“ u Ulici kneza Mihajla Viševića Humskog i „Mrvica“ u TC Piramida.
Zbog pogoršanih vremenskih prilika predsjednik Stožera gradonačelnik Ljubo Bešlić donio je zapovijed da se ta Odluka se prolongira za utorak, 14. veljače 2012. godine.
Gradonačelnik Ljubo Bešlić prilikom jutrošnjeg obilaska ekipa na terenu koje rade na čišćenju i odvodnji snijega u gradu i prigradskim naseljima te padinskim dijelovima grada, obišao je MZ Potoci te razgovarao s povjerenikom MZ Hasanom Balićem.
Tom prilikom dogovorena je da se danas značajne snage usmjere na stabilizaciju stanja u Vrapčićima i Bijelom Polju, a u tome će pomoći i pripadnici Oružanih snaga BiH te strojevi HP Investinga koje proteklih dana zajedno sa mehanizacijom poduzeća Tempo Vranica i JP Komunalno i JP Parkovi rade po zapovjedi Stožera civilne zaštite Grada Mostara na raščišćavanju prometnica, uklanjanju i odvoženju snijega.

Stožer civilne zaštite Grada Mostara

Nazad