Povodom predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama

Povodom predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim podršku danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru. Novčanu podršku u visini od po 150 KM uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Zdravka Marić, direktorica Centra za socijalni rad Mostar.

Gradonačelnik Bešlić je u svom obraćanju istaknuo da ovim činom Grad Mostar želi pružiti podršku i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom podrške biti smanjene, te istaknuo da će Grad Mostar nastaviti s pružanjem podrške socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane katolika, pravoslavnih i muslimana.

Direktorica Marić također se pridružila čestitkama i lijepim željama, zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim saradnicima na podršci i posjeti te što se već deset godina nastavlja ova akcija darivanja.

Uz djelatnike i djelatnice Centra za socijalni rad Mostar, podjeli novčanih bonova prisustvovali su  i Izet Šahović, načelnik odjela za finansije i nekretnine i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti.

Nazad