U povodu predstojećeg blagdana Božića

U povodu predstojećeg blagdana Božića kojeg slave pravoslavni vjernici, Grad Mostar je u Centru za socijalni rad osigurao dodjelu novčanih podrške za 20 socijalno ugroženih porodica u visini od 150 KM Novčanu podršku uručili su im Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara, Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Zdravka Marić, direktoricas Centra za socijalni rad.

Gradonačelnik Bešlić i glavna savjetnica Komadina ovom su prilikom podsjetili kako ovim činom darivanja Gradska uprava Mostara želi i za ovaj blagdan uz čestitke želi i na konkretan način pružiti podršku dijelu socijalno ugroženih sugrađana i njihovim porodicama.

Ova tradicija darivanja prigodom obilježavanja velikih katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih vjerskih blagdana prisutna je u Gradu Mostaru 13 godina.

Čestitke i lijepe želje za predstojeći blagdan uz Bešlića i Komadinu uputila je i direktorica Marić, te naglasila kako će Centar za socijalni rad i Grad Mostar nastaviti s ovom tradicijom predblagdanskog darivanja dijela porodica u stanju socijalne potrebe.

 

Nazad