U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanom podrškom danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu podršku u visini od po 150 KM uručili su im glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Izet Šahović, načelnik Odjela za finansije i nekretnine. Uručenju bonova bila je nazočna i Zdravka Marić, direktorica Centra za socijalni rad Mostar i Elvedin Gadara, šef Služba za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara.

Glavnja savjetnica Komadina je u svom obraćanju naglasila kako ovim činom Grad Mostar već 15 godina za redom želi pružiti podrška i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke za predstojeći Bajram izrazila je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti manje, a da će Grad Mostar kontinuirano nastaviti s pružanjem podrške socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavnih i muslimana.

Direktorica Marić i načelnik Šahović pridružili su se čestitkama i lijepim željama za Bajram, a direktorica Marić zahvalila se na podršci projektima koje rad Centar.

 

Nazad