GRADONAČELNIK BEŠLIĆ NA OTVORENJU NOVE UPRAVNE ZGRADE TVRTKE FEAL

Otvaranje FEAL-a

Tvrtka FEAL, specijalizirana za projektiranje aluminijskih sustava i proizvodnju aluminijskih profila, danas je u Širokom Brijegu svečano otvorila novu upravnu zgradu, iz koje će se upravljati cijelom Feal Grupom koja djeluje u osam europskih zemalja.
Zgradu je svečano otvorio član uprave i glavni inženjer u FEAL-u Andrija Kožul, a prigodnim riječima nazočnima se obratio Jozo Bogdan koji je zahvalo svima što su na otvaranje zgrade za koju smatra da je jedna u nizu od strateških strateških projekata te širokobriješke trvtke.
Na svečanosti otvaranja, koju je nazočilo više stotina osoba iz javnog i gospodarskog života BiH i Hrvatske, među njima i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, ali i drugih susjednih zemalja, istaknuto je kako je nova upravna zgrada veliki eksponat FEAL-ove tehnologije te predstavlja  spoj domaće i svjetske tehnologije izgrađena po strogim kriterijima za duže vremensko razdoblje.
Inače, tvrtka FEAL d.o.o.  osnovana je 1976. godine, a osnovna djelatnost poduzeća je prerada aluminija.  U cijelosti je privatizirana 2000. godine, i danas zazima vodeću tržišnu poziciju u aliminijskoj industriju na području jugoistočne Europe.

Natrag