Bešlić primio prvake BiH u futsalu

Gradonačelnik Mostara, sa suradnicima, upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijem za igrače, stručni stožer i rukovodstvo FC Mostar SG Staklorad, koji su nedavno postali prvaci u Futsal ligi BiH.

Prijemu su prisustvovali i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara. na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem.

Gradonačelnik Bešlić posebno je naglasio da je osvojena titula državnog prvaka svojevrsna promocija sporta i Grada Mostara i da su članovi FC Mostar SG Staklorad jedna dobra priča Grada Mostara..

-Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba i vrijednu upravu, na čelu sa predsjednikom Amel Bajgorić, dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka. Uz to, imate šansu da u subotu, u revanš utakmici finala Kupa BiH, osvojite i duplu krunu, što bi bila prava nagrada za vaš rad ", kazao je Bešlić.

Predsjednik SS Grada Mostara Hasan Šišić izrazio je očekivanje da će Mostar SG Staklograd u subotu, u Sarajevu, biti bolji od ekipe Centar i da će pehar osvajača Kupa BiH stići u Mostar.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić, zahvalio je gradonačelniku Bešliću i SS Grada Mostara za dosadašnju pomoć.

-Nadam se i očekujem pomoć oko priprema za sudjelovanje u Ligi prvaka. Imamo sjajnu ekipu i stručni stožer i obećavam da ćemo dostojno reprezentirati i naš grad i državu BiH. Osvojena titula državnog prvaka je kruna timskog rada svih ljudi u klubu- kazao je Đuliman.

 

Natrag