FIRME IZ REGIJE ABRUZZO, ITALIJA NA MOSTARSKOM SAJMU

U okviru  14. Međunarodnog  sajma gospodarstva koji se održava od 05.04. do 09.04.2011. godine u Mostaru, svoje proizvode i proizvodne djelatnosti predstavit će firme iz Regije Abruzzo, Italija.

Grad Mostar, kao partner Regije Abruzzo poziva sve zainteresirane firme koje žele ostvariti kontakte sa talijanskim partnerima da posjete štand Grada Mostara u paviljonu 1 (broj štanda E-6) gdje mogu dobiti sve potrebne informacije o talijanskim izlagačima i ostvariti kontakte s istima.

Regija Abruzzo iz Italije zauzima centralni položaj jadranskog koridora i posjeduje mreže cesta, autoputova, željeznica, luka, aerodroma i robnih terminala, te je položajno sa mnogim domaćim i međunarodnim centrima.Abruzzo zauzima značajno mjesto u regijama južne Italije.

Tijekom posljednjih godina Regija Abruzzo je prisutna  na teritoriju Bosne i Hercegovine, a posebno na području Grada Mostara, kako u administrativnom, tako i u poslovnom ambijentu.

Djelatnosti firma koje će izlagati na Mostarskom sajmu iz Regije Abruzzo su slijedeće: 

 

  1. proizvodnja industrijskih vučnih vozila i prikolica (Firma već posluje na BiH tržištu)
  2. industrijska savjetovanja u vezi internacionalizacije poduzeća,
  3. inženjering usluge
  4. metaloprerađivačka industrija i autoindustrija
  5. proizvodnja poljoprivrednih strojeva i opreme za poljoprivredu
  6. materijali od brušenog mramora, granita i kamena
  7. proizvodnja odjevnih artikala
  8. proizvodnja maslinovog ulja vrhunske organske kvalitete
  9. proizvodnja slastičarskih proizvoda.
  10. Građevinske firme,

Grad Mostar poziva sve zainteresirane da iskoriste ove susrete sa talijanskim firmama i ostvare eventualnu poslovnu suradnju.

Natrag