Grad dao 10 tisuća KM za projekte mladih

Gradska uprava ulaz

Ugovor o dodjeli sredstava granta namijenjenih za projekte mladih iz Proračuna Grada Mostara potpisan je danas s izabranim korisnicima u prostorijama Odjela za društvene djelatnosti Grada Mostara.
Natječaj za dodjelu sredstava raspisan je prije mjesec dana. Na njega se prijavilo 26 udruga mladih sa svojim projektima, od čega je povjerenstvo odabralo njih 12.
Sredstva u ukupnom iznosu od 10 tisuća maraka dobili su Udruženje roditelja i prijatelja osoba s posebnim potrebama "Sunce" Mostar, Savez izviđača Grada Mostara, Vijeće mladih Grada Mostara, Kulturno sportsko društvo Mostarske mažoretkinje, Sportsko društvo odbojkaški klub "Student" Mostar, Kulturno umjetničko društvo "Blagaj" Blagaj, Omladinsko Udruženje "Tempo X", Udruženje "Novi put", AIESEC LC Mostar, Vijeće učenika JU Srednje mašinsko-saobraćajne škole, Vijeće učenika Srednje prometne škole Mostar i Vijeće učenika JU Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole Mostar.
U izjavi za novinare načelnik Odjela društvenih djelatnosti Gradske uprave Mostara Božo Ćorić zahvalio je mladima na sudjelovanju na natječaju te čestitao udrugama koja su dobila sredstva.
"Nadamo se da će udruge ova sredstva adekvatno i kvalitetno utrošiti, onako kako su i planirana u projektima, a mi se obvezujemo da ćemo i za narednu godinu ovu stavku u proračunu povećati i nastaviti suradnju s udruženjima mladih", kazao je Ćorić.

Natrag