• Grad Mostar
  • Početna
  • Gradonačelnik Bešlić uručio priznanje Serdarušiću kao odličnom veleposlaniku Mostara

Gradonačelnik Bešlić uručio priznanje Serdarušiću kao odličnom veleposlaniku Mostara

serdarusic priznanje

Danas je u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara gradonačečnik Mostara Ljubo Bešlić velikom rukometnom stručnjaku i nekadašnjem reprezentativcu bivše države Zvonimiru Noki Serdarušiću uručio prigodno priznanje kao i monografiju grada, „Mostar u slici i riječi“ za izniman doprinos promociji Mostara.

Uistinu mi je drago što se danas nalazim u Mostaru, među ljudima s kojima sam u jednom ranijem životnom razdoblju radio zajedno. Sada kada sam u ovom godinama akumulatori više nisu toliko puni i sve više se i češće vraćam Mostaru. Iz rukometa neću nikad potpuno izaći. Sve više se, valjda i pod pritiskom godina, vraćam Mostaru. Nastojati ću, u granicama fizičkih mogućnosti, pomoći razvoju rukometa u gradu, ali i tomu da se družim sa starom rajom i idem u ribolov na Neretvu- kazao je tom prigodom Serdarušić.

Na najbolji mogući način si predanim radom pokazao kako se mogu postići vrhunski rezultati. Meni je kao tvom nekadašnjem suigraču posebno je drago što si svaku priliku koristio za promociju Mostara, čime si, na najbolji mogući način, bio veleposlanik grada-kazao je Bešlić te istaknuo kako je Serdarušić puno dao za razvoj i popularizaciju rukometa i sporta te da je ovo priznanje samo mali djelić zahvalnosti grada prema njemu.

Ured za odnose sa javnošću

Natrag