• Grad Mostar
  • Početna
  • Javno poduzeća Autoceste FBiH u prostorijama bivše Gradske uprave Mostara

Javno poduzeća Autoceste FBiH u prostorijama bivše Gradske uprave Mostara

''JP Autoceste Federacije BiH u 2018. godini planiraju započeti izgradnju 49 kilometara autocesta što će podrazumijevati oko 450 milijuna eura aktiviranih sredstava'', izjavio je direktor poduzeća Adnan Terzić prilikom službenog otvaranja novih prostorija JP Autoceste Federacije BiH u Mostaru. Novi kilometri gradit će se na dionici od Nemile do Donje Gračanice te na dionicama Buna - Kvanj i Počitelj- Zvirovići.

Na svečanosti otvaranja novih prostorija Autocesta FBiH, Terzić je istaknuto kako će novo sjedište poduzeća doprinijeti boljoj organizaciji i još kvalitetnijem poslovanju, s obzirom da će od sada svi uposleni biti na jednoj, a ne, kao do sada, na dvije lokacije. Terzić je tim povodom kazao kako je objekt u koji su uselili vlasništvo Grada Mostara te da su ovim pokazali da JP Atoceste FBiH i Gradska uprava Mostara započinju suradnju koja u perspektivi, zbog velike količine radova koji treba da se dese na dionicama koridora Vc oko Mostara, ima veliki značaj.

U svom obraćanju mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić istaknuo je kako mu je želja da Grad Mostar uistinu smjesti sve one institucije čije bi središte trebalo biti u Mostaru, izrazivši nadu da će JP Autoceste FBiH u narednom periodu izgraditi svoj objekt "gdje će biti svoji na svome i gdje će imati još bolje uvjete za rad nego što je to danas".

Svečanosti otvorenja bili su nazočni i načelnici Božo Ćorić, Peredrag Šupljeglav, Izet Šahović te glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina.

PR GM

Natrag