Obavijest za medije

Web stranica turizam

Nova turistička web stranica – turističko kulturni portal Grada Mostara na web adresi www.turizam.mostar.ba, čija je svrha turističko kulturna  promocija Grada Mostara i okoline, u funkciji je od ponedjeljak.
Cijeli je projekt u potpunosti financiran iz grant sredstava federalnog Ministarstva okoliša i turizma. Samo jednim klikom na danu adresu posjetiteljima portala se nudi vodič kroz grad, aktualna događanja u gradu, planiranje putovanja, niz zanimljivih fotografija grada i okoline, mogućnost smještaja u gradu, suvenirnice, restorani, mapa grada, kalendar događanja kao i multimedij gdje se može pogledati i film u trajanju od petnaest minuta, ili pak samo intermezzo od pet minuta koji vrlo afirmativno prikazuje sve ljepote našeg grada i uže okoline.
Na samoj naslovnoj strani se nalaze također i dijelovi koji govore o prirodi i atrakcijama, kulturi i tradiciji, znamenitostima i zanimljivostima iz Mostara, kao i njegova okolina.
Stranica posjeduje veliki broj korisnih informacija ne samo za turiste koji posjećuju grad već i njegove stanovnike.
Pozivamo sve zainteresirane da svakako posjete ovu stranicu te da se i sami svojim prijedlozima i komentarima uključe u izgled i sadržaj iste na način da nas kontaktiraju a tu mogućnost imaju klikom na danu adresu.
Ovo je zajednička stranica Grada Mostara i svih onih koji žele i smatraju da mogu pomoći da Grad Mostar turistički prezentiramo najbolje kako znamo.
Popis subjekata iz oblasti turizma, koji su trenutno prezentirani svakako nije konačan i ovisi o zainteresiranosti istih, a sama prezentacija je potpuno besplatna.
Ovo je također i javni poziv svim subjektima iz javnog i privatnog sektora iz oblasti kulture i turizma. Očekujemo Vaše javljanje, Dobro došli na turističku stranicu Grada Mostara.

Grad Mostar
Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcije poslove

Natrag