Obavijest za poljoprivrednike Grada Mostara

Grad Mostar, Službe za gospodarstvo obavještava sve fizičke i pravne osobe koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom na  područja Grada Mostara i koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK), da imaju obvezu ažurirat svoje Registre koji se vode u evidenciji Grada Mostara, a sukladno  Pravilniku o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava (“Službene novine FBiH”, broj:42/08).

            Krajnji rok za ažuriranje je 31.03. 2020. godine.

            Ažuriranje je obvezno bez obzira da li je bilo promjena na brojnom stanju stoke, kultura i zemljišta.

            Također sve fizičke i pravne osobe koje se prvi put upisuju u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a žele aplicirati za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u 2020. godini trebaju se upisati do 31.03.2020. godine.

            Sve oni koji ne budu ažurirani do 31.03.2020. godine  neće moći aplicirati za novčane potpore u 2020. godini.

            Na stranici www.farmerportal.ba možete: – provjeriti vlastite podatke iz Registra, – informirati se o pravima na novčane potpore, – preuzimati sve potrebne popunjene obrasce, – provjeriti status podnesenih zahtjeva – pregledati i preuzeti propise vezane za ostvarivanje prava na novčane potpore

            Obrasci se mogu preuzeti u Službi za gospodarstvo Grada Mostara u Ulici braće Fejića broj 51 i u pisarnici Grada Mostara u Ulici Adema Buća 19.  

                                                                                  Služba za gospodarstvo Grada Mostara

Natrag