Počelo ukrašavanje grada za Božićno-novogodišnje blagdane

Najveseliji mjesec u godini je počeo, a s njime je započelo ukrašavanje i pripremanje grada za nadolazeće Božićne blagdane.
Već tradicionalno u središtu grada, na Trgu hrvatskih velika na Rondou, postavljene su jaslice, prikaz Isusovog rođenja, koje su razveselile sve građane grada Mostara, a pogotovo one najmlađe.
Najradosnije doba godine ispunjeno pjesmom, veseljem i raznolikim ukrasima najviše vole najmlađi članovi naše zajednice, pa tako posebnu Božićnu čar donose Djedovi Božićnjaci, koji skupa s ukrašenim i veselim vlakićem Bubijem izmame osmijeh na svačijem licu.
Kad je riječ o ukrašavanju i predblagdanskoj dekoraciji, već se uvelike krenulo s realizacijom.
Marica Raspudić, stručna savjetnica za mobilijar i dekor Grada Mostara, rekla je kako se obavlja postavljanje jaslica na Rondou i ukrašavanje bora ispred Kosače.
- Samo kićenje grada trebalo bi započeti već za nekoliko dana. Počeli smo s aktivnostima na Kantarevcu, gdje će se održavati božićni sajam. Sve više ljudi se javlja za sudjelovanje u projektu Kantarevca, gdje namjeravamo održati više zanimljivih sadržaja, rekla je Raspudić.

Natrag