POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI SPORTSKOG CENTRA

Na Sajmu gospodarstva u Mostaru danas je potpisan ugovor između Grada Mostara, direkcije za izgradnju kulturno-sportskog centra Mostar i "Energoinvesta".
Ugovor su potpisali gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, direktor Direkcije za izgradnju kulturno-sportskog centra Mostar Edin Prašo, direktor " Energoinvesta" Džemail Vlahovljak i direktor sektora za inženjering te tvrtke Edin Bukvić.
"Drago mi je da smo danas ovdje kako bi konačno završili fazu projektiranja dvorane, koju bismo trebali ugledati do 2013. godine", kazao je direktor Direkcije za izgradnju kulturno-sportskog centra Mostar Edin Prašo, dodavši kako je cilj ugovora da se završi projektiranje nazivnog dijela dvorane.
"Ono što je tema ugovara jeste nazivni dio dvorane koji grad odavno očekuje, odnosno već trideset godina", istaknuo je Prašo te napomenuo kako je rok ugovora šest mjeseci.

sportska_dvorana  sportska_dvorana_ugovor

"Ovim projektom zaokružuje se cjelina projektiranja dvorane. Došli smo da faze da ćemo imati dvoranu europskih kvaliteta i sadržaja, koja će moći odgovoriti svim potrebama moderne dvorane", kazao je Prašo.
"Današnjim činom dali smo jasno na znanje da se ne projektu izgradnje centra radi kontinuirano i bez prekida i da idemo ka cilju kako smo to i obećavali", istaknuo je gradonačelnik Bešlić.


Ured za odnose s javnošću

Natrag