Prijem za trenera i čelnike NK Dinama u SSGM

dinamo posjeta

Vahid Halilhodžić, šef stručnog stožera NK Dinama  i Zoran Mamić, sportski direktor NK Dinama bili su danas gosti Sportskog saveza grada Mostara i gradonačelnika Mostara.

Raduje svaki susret sa sportašima Mostara, koji su potekli iz našeg grada, koji su napravili sjajnu karijeru i stekli svjetsku slavu i s ovim činom, želimo da potaknemo mlade ljude Mostara i da im kažemo da vrijedi dobro raditi. Izuzetno je zadovoljstvo pozdraviti Vahida, koji je napravio blistavu igračku, ali i trenersku karijeru, kome želim još puno većih uspjeha, ali da ne zaboravi svoj grad, kao što to nikad do sada nije uradio- rekao je tom prigodom gradonačelnik Bešlić, koji je zahvalio i Zoranu Mamiću i Dinamu, koji se redovito pripremaju u Međugorju i gostuje u Mostaru.

Vahid Halilhodžić posebno je naglasio da je, tijekom igračke i trenerske karijere, dobivao dosta priznanja, ali su ona iz svog grada, ipak, najdraža.

To ima jednu posebnu težinu, posebnu vrijednost, a naročito mi je drago što večeras vidim dosta dragih ljudi, s kojima sam se godinama družio. Iako su me putovi odveli odavde, uvijek se sa ponosom i posebnim osjećajem vraćam u Mostar, gdje sam proveo i najljepše godine svog života. Drago mi je da ste me se sjetili i što niste zaboravili sve ono što sam dao za Velež, Mostar i sport u ovom gradu", kazao je Halilhodžić.

Zoran Mamić zahvalio se na lijepim riječima, najavivši da će Dinamo nastaviti da dolazi na ovo područje, jer se, kako je rekao, ovdje osjećaju najljepše.

Tek kad dođemo u Hercegovinu, vidimo koliko je Dinamo velik. Uvijek ćemo se rado odazvati svakom pozivu iz Mostara. Želim svima da kažem da vi Mostarci možete biti ponosni na vašeg Vahu, koji je, za kratko vrijeme, u Dinamu napravio velike stvari, a nadamo se i pun o većim“, kazao je Mamić.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i Božo Ćorić, načelnik Odjela za društvene djelatnosti Gradske uprave uručili su poklone Vahidu Halilhodžiću, kao i Zdravku Mamiću. Poklone su im uručili i Nermin Nikšić, član Predsjedništva Veleža i Ante Vidačak, prvi čovjek Zrinjskog.

Veliki broj studenata Nastavničkog fakulteta, zajedno s dekanom Salkom Pezom i profesorima i prorektorima Đulsom Bajramović i Senom Rahimićem, dočekali su Halilhodžića i Mamića, koji su više od pola sata odgovarali na njihova pitanja.

Ured za odnose s javnošću

Natrag