Yolanda Parrado iz organizacije „Cada Mediterraneo“ u Mostaru

Cada Mediterraneo

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas u Gradskoj upravi Yolandu Parrado, direktoricu organizacije „Cada Mediterraneo“, u pratnji počasnog konzula Kraljevine Španjolske u Mostaru Pierina Delduma.
Na sastanku se razgovaralo o organizaciji susreta civilnog društva zemalja Balkana i Španjolske, od kojih bi se jedan susret održao u Španjolskoj, a drugi u nekoj od zemalja na području Balkana.
Gradonačelnik je načelno da potporu organizaciji tog susreta, te istaknuo kako će se o tome još detaljnije razgovarati uskoro.
Gosti iz Španjolske izrazili su zainteresiranost za dolazak  nekolicine gospodarstvenika iz Španjolske na Međunarodni gospodarski sajam Mostar 2012. godine.
Predložili si također, da se uoči održavanja sajma, otprilike dva tjedna ranije, u Mostaru održi susret gospodarstvenika iz Španjolske i Grada Mostara te s područja Hercegovine, s ciljem upoznavanja o mogućnostima suradnje po pojedinim gospodarskim oblastima, posebice u energetskim projektima, aluminijske industrije i poljoprivrede.

Ured za odnose s javnošću

Natrag