Priopćenje za javnost-rad sa strankama

Na danas održanom  sastanku Kolegija gradonačelnika vezano za pojavu pandemije CORONA virus-19, a u cilju sprječavanja i suzbijanja pojave zarazne bolesti Grad Mostar- gradonačelnik  na temelju članka 43. Statuta Grada Mostara („Gradski službeni glasnik Grada Mostara „ broj:4/04) i ( „Službeni glasnik Grada Mostara „ broj:8/09 i 15/10) donio je sljedeću Odluku.

  1. U Gradskoj upravi Grada Mostara počevši od sutra, utorka, 17.3. 2020. godine radno vrijeme  se organizira u vremenu od 08 do 14 sati.
  1. Rad sa strankama organizira se u vremenu od 09 do 12 sati. 
  1. Na ulazu u sve službene prostorije Gradske uprave, koje pružaju usluge građanima, ograničit će se broj osoba koje istovremeno mogu ući i boraviti u njima.
  1. Sva zakazana vjenčanja obavljat će se prema zakazanom rasporedu, ali isključivo unutar službenih prostorija Grada Mostara i uz minimalan broj sudionika.
  1. Gradska uprava Mostara poziva sve građanke i građane na maksimalnu odgovornost prema svom i zdravlju drugih, te da se pridržavaju svih mjera i preporuka koje izdaju nadležne zdravstvene institucije i ustanove.
  1. Buduće mjere Gradska uprava Mostara usklađivat će u koordinaciji s odlukama            Stožera civilne zaštite  Hercegovačko-neretvanske županije.

 

                                                         

Natrag