U povodu predstojećeg blagdana Božića

U povodu predstojećeg blagdana Božića kojeg slave pravoslavni vjernici, Grad Mostar je u Centru za socijalni rad osigurao dodjelu novčanih potpora za 20 socijalno ugroženih obitelji u visini od 150 KM Novčanu potporu uručili su im Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara, Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Zdravka Marić, ravnateljice Centra za socijalni rad.

Gradonačelnik Bešlić i glavna savjetnica Komadina ovom su prigodom podsjetili kako  ovim činom darivanja Gradska uprava Mostara želi i za ovaj blagdan uz čestitke želi i na konkretan način  pružiti potporu dijelu socijalno ugroženih sugrađana i njihovim obiteljima.

Ova tradicija darivanja prigodom obilježavanja velikih katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih vjerskih blagdana prisutna je u Gradu Mostaru 13 godina.

Čestitke i lijepe želje za predstojeći blagdan uz Bešlića i Komadinu uputila je i ravnateljica Marić, te naglasila  kako će Centar za socijalni rad i Grad Mostar nastaviti s ovom tradicijom predblagdanskog darivanja dijela obitelji u stanju socijalne potrebe.

 

Natrag