U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM  uručili su im glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Izet Šahović, načelnik Odjela za financije i nekretnine. Uručenju bonova bila je nazočna i Zdravka Marić, ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar i  Elvedin Gadara, šef Služba za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara.

Glavnja savjetnica Komadina je u svom obraćanju naglasila kako ovim činom Grad Mostar već 15 godina za redom želi  pružiti potporu  i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke za predstojeći Bajram izrazila je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti manje, ada će Grad Mostar kontinuirano nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavnih i muslimana.

Ravnateljica Marić  i načelnik Šahović pridružili su se čestitkama i lijepim željama za Bajram, a ravnateljica Marić zahvalila je potporu projektima koje rad Centar.

 

 

 

Natrag