Uručene nagrade najboljim učenicima

Nagrade najboljim učenicima 2001

Na prigodnoj svečanosti u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Murat Ćorić, uručili su danas prigodne nagrade učenicima i učenicama generacije mostarskih srednjih i osnovnih škola.
Obraćajući se nazočnima gradonačelnik Bešlić je čestitao te zahvalio učenicima i učenicima na njihovom trudu kojeg su uložili tijekom svog obrazovanja, te nastavnicima, profesorima i ravnateljima  obrazujući i odgajajući ih. Uz gradonačelnika čestitkama i dobrim željama u nastavku njihovog školovanja pridružio i predsjednik Gradskog vijeća Ćorić kazavši kako su oni ponos ovog grada i uzor svojim kolegicama i kolegama.
U ime nagrađenih učenika i učenica srednjih i osnovnih škola zahvalile su Irena Mustapić, učenica generacije Osnovne škole Braće Šimić i Amina Imamović, učenica generacije Druge Gimnazije.
Učenicima i učenicima generacije uručene su knjige „Povratak Filipa Latinovitza“, Biblija-Stari zavjet, „Anja Karenjina“ i Bosansko biserje- Antologija bošnjačke književnosti“.
Svečanosti su bili nazočni i Radmila Komadina, glavna savjetnica Gradonačelnika Mostara, Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti, Senada Sadović, voditeljica Službe za odgoj, obrazovanje,mlade i šport.

Ured za odnose s javnošću

Natrag