USKRSNI KONCERT 27. TRAVNJA

Uskrsni koncert

U Galeriji kraljice Katarine u Mostaru održat će se 27. travnja Uskrsni koncert, u organizaciji Udruge "Note", Hrvatskog kulturnog društva Napredak - Glavna podružnica Mostar i Simfonijskog orkestra Mostar..
Na koncertu će nastupiti solisti: Katarina Kikić, Mario Zovko i Karlo Miličević uz pratnju Simfonijskog orkestra iz Mostara, a pod ravnanjem maestra Damira Bunoze.
Na koncertu će biti izvedene tradicionalne uskrsne pjesme, ali i druge, što sakralne što svjetovne skladbe. Za većinu skladbi aranžmane su raspisali Bunoza i skladatelj i dirigent Anđelko Igrec, koji trenutno živi i radi u Varaždinu, navodi se u priopćenju iz HKD-a Napredak-Glavna podružnica Mostar.
Organizatori ističu kako ovim žele Mostaru darovati koncert kojim će proslaviti najveći kršćanski blagdan, ali ujedno njime promoviraju domaće umjetničke snage i time još jednom pokazuju kulturni potencijal grada na Neretvi.
Organizaciju koncerta podržali su Federalno ministarstvo pravde, Grad Mostar i HT Eronet, a medijski su partneri: Večernji list, Dnevni list, Radio Mir Međugorje, te web portali Bljesak.info, Pogled.ba i Monet.
Koncert je najavljen u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Ured za odnose s javnošću

Natrag