09.07.2019

Уторак, 09.07.2019

Sporazum o suradnji na projektu Mostar – Europska prijestolnica kulture 2024.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i rektori Sveučilišta i Univerziteta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić i prof. dr. Elvir Zlomušica potpisat će u Gradskoj vijećnici, Ul. Hrvatskih branitelja br.2, u utorak 9. Srpnja 2019. godine s početkom u 12:30 sati Sporazum o suradnji na projektu Mostar – Evropska prijestolnica kulture 2024.

Potpisivanju će osim potpisnika prisustvovati i članovi Tima Mostar EPK 2024.

Nakon svečanosti potpisivanja sporazum bit će upriličene i izjave za medije.

 

Dodjela nagrada

U cilju unaprjeđenja odgovornosti prema zaštiti životne sredine Grad Mostar je raspisao Javni poziv za izbora za najljepše uređenog dvorišta (okućnice), školskog dvorište, balkona i terase stambenih objekata i najuređeniji gradski prostor.

Natječaj je bio objavljen na web stranici Grada Mostara www.mostar.ba, a Komisija imenovana od strane gradonačelnika izvršilo je pregled natječajnog materijala, terenski uvid prijavljenih lokacija te ocijenilo (po prethodno utvrđenim kriterijima) najbolje prijava u navedenim kategorijama.

Dodjela novčanih nagrada, robnih bonova i zahvalnica dobitnicima bit će upriličena sutra, utorak, 9. jula. 2019 godine, u Gradskoj vijećnici Ul. Hrvatskih branitelja br. 2 s počekom u 11 sati.