GRADSKI ODJELI
'Druga Mostarska biciklijada' okupila veliki broj sudionika
22.09.2022
16:32

'Drugu Mostarsku biciklijadu' večeras su na šetnici Nikole Šubića Zrinskog (Lenjinovo šetalište) svečano otvorili gradonačelnik Grada Mostara dr. Mario Kordić, predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj.

Tom prilikom gradonačelnik Kordić je svim Mostarcima i gostima poželio ugodno druženje u lijepom ambijentu koji su organizatori priredili.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj izrazio je uvjerenje kako će ova manifestacija postati tradicionalna, te naglasio kako će Sportski savez uvijek pomagati građanima u što ljepšem i zdravijem načinu života.

„Zadovoljstvo mi je vidjeti veliki broj mladih Mostarki i Mostaraca jer je to znak kako će oni u budućnosti podržavati ovu inicijativu“, rekao je predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević potvrdivši kako će Europska unija podržati ovaj projekt i iduće godine.

"Druga Mostarsku biciklijada" održava se u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koji se obilježava od 16-22.09. , a organizatori su Info centar Europske unije u BiH zajedno s Gradom Mostarom i Sportskim savezom Grada Mostara te u suradnji s Biciklističkim klubom Mostar i Udrugom HerzegovinaBike.

Prije same biciklijade organiziran je Dječji poligon za djecu prvih razreda osnovne škole, te tombola u kojoj su podijeljene vrijedne nagrade.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram