GRADSKI ODJELI
Kordić i Marić primili u posjet novog veleposlanika Velike Britanije
03.08.2022
12:55

Gradonačelnik Grada Mostara dr. Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić danas su u Gradskoj vijećnici primili u posjet novog veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini Juliana Reillya. Tom prilikom razgovarali su o aktualnoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Mostaru, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Gradonačelnik Kordić upoznao je veleposlanika s aktivnostima koje je urađene u Mostaru u proteklom razdoblju, a imaju za cilj poboljšati kvalitetu života svih građana. On se također zahvalio Velikoj Britaniji na potpori koju daje projektima u Mostaru izrazivši nadu kako će dobra suradnja biti i nastavljena.

Veleposlanik kojemu je ovo 17-ti dan na toj dužnosti naveo je kako će Mostar i dalje imati potporu Velike Britanije, te je pohvalio dobre političke odnose koji su formirani u Mostaru.

Predsjednik Gradskog vijeća naveo je odluke koje je donijelo Vijeće u ovom sazivu, a koje imaju za cilj privući investicije u Mostar i smanjiti odlazak mladih ljudi s ovih prostora.

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić uručili su veleposlaniku prigodne poklone i zahvalili mu se na posjeti.

Grad Mostar
Hrvatskih branitelja br.2 
88000 Mostar
Copyright 2022. © Grad Mostar - Sva prava pridržana.
Powered by ITO.
menuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram