Честитка градоначелника у поводу почетка нове школске године

Нова школска година пред све нас је ставила нове изазове. Започиње у другачијим увјетима, оптерећена епидемијом ЦОВИД-19, што је ставило нове изазове пред све нас. Први дан школе и наставни процес обиљежила је потреба одржавања физичке дистанце и придржавање и праћење епидемиолошких упута.

Стога овим путом свим ученицама и ученицима, њиховим родитељима, учитељицама и учитељима, наставницима и наставницама, те професорима и професорицама желим срећан почетак нове школске године. Желим Вам пуно среће и успјеха у раду, као и стрпљења и добре воље у одгоју ученика са посебним нагласком на придржавање епидемиолошких мјера како би се сви заједно лакше одговорили новим изазовима.

Посебно честитам оним најмлађима који крећу у први разред те да буду опрезни приликом поласка и доласка у школу као и све возаче да посебно обрате пажњу на њихову сигурност као и сигурност свих ученика и пјешака опћенито.

Град Мостар и све њене службе покушат ће, у складу с новонасталим условима, учинити све што је у његовој одговорности како би све ученице и ученици имали квалитетне увјете за образовање, јер знања која стјечемо у школи нас обогаћују, пријатељи које стјечемо су за цијели живот, а успомене нас изграђују у боље људе.

Желим вам срећан почетак нове школске године!

Град Мостар
Градоначелник Лјубо Бешлић

Иди назад