Gradonačelnik Kordić primio u nastupni posjet veleposlanika Nizozemske

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić primio je danas u nastupni posjet veleposlanika Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini Nj.E. Jana Waltmansa.

Veleposlanik je pružio punu podršku napretku u Mostaru poželjevši da se dobar rad novoizabrane vlasti nastavi u budućnosti.

Tijekom sastanka, uz ostalo, bilo je govora o transparentnosti rada organa uprave, kao i o projektu digitalizacije. Razgovaralo se i o mogućnosti uvezivanja poduzeća iz Nizozemske i Mostara.

Poseban naglasak je stavljen na velika očekivanja u turizmu, te na strateške planove Mostara na polju poljoprivrede gdje bi mogli imati značajne partnere iz Nizozemske imajući u vidu da je ona druga najveća izvoznica poljoprivrednih proizvoda u svijetu.

Gradonačelnik Kordić je također istaknuo kako je Mostar dokaz da se, uz izgradnju povjerenja, koje je rezultat osjećaja zastupljenosti svih naroda koji su birali svoje predstavnike u vlast, može graditi bolja budućnost te da se na taj način treba pronaći i rješenje oko izmjene izbornog zakona.

Nazad