Rješavanje problema koje prave krda konja bez nadzora

Na poziv gradonačelnika Grada Mostara, a na inicijativu Radne grupe za rješavanje problema koje prave krda konja bez nadzora na području Goranaca i Bogodola, danas je u Gradskoj vijećnici Grada Mostara održan sastanak kojim je predsjedavala Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara.

Na sastanak su se odazvali predstavnici Policijske uprave Mostar centar, predstavnici radne grupe koju čine mještana MZ Goranci i Bogodol te povjerenik mjesne  zajednice Goranci i povjerenica MZ Vihovići.

S obzirom da se na sastanak nisu odazvali pozvani predstavnici nadležnog ministarstva, odnosno Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNK-a, te Zavoda za inspektorat HNK-a, današnji sastanak je na inicijativu Radne grupe prekinut.

Konstatirano je kako nema smisla razgovarati o rješavanju problema krda konja bez onih koji su za njega direktno nadležni.

Također, predstavnici radne grupe i Grada Mostara izrazili su nezadovoljstvo ovakvim pristupom od strane onih koji se nisu odazvali sastanku niti opravdali svoj nedolazak.

 

Nazad