Susret gradonačelnika Kordića i ministrice Gudeljević

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić susreo se u Mostaru s ministricom civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankicom Gudeljević.

Na sastanku je razgovarano o projektima u Mostaru koji su od značaja, kako za grad Mostar, tako i za cjelokupnu državu, a za čiju realizaciju Ministarstvo civilnih poslova može pružiti potporu.

Ministrica Ankica Gudeljević posebice se zanimala za projekte u području kulture i znanosti ističući zadovoljstvo kulturnim i društvenim događajima koje grad Mostar organizira.

Gradonačelnik Kordić zahvalio je ministrici na posjeti i interesu za projekte Grada Mostara i načine njihove realizacije. U razgovoru je naglašen značaj potpore državne razine vlasti lokalnoj upravi, te stoga posjeta ministrice Gudeljević ima izniman značaj.

Ministrica Gudeljević i gradonačelnik Kordić zajednički su konstatirali značaj realizacije svih započetih strateških projekata u Mostaru. Grad Mostar ima iznimnu ulogu u razvoju cjelokupne regije, te je i za Ministarstvo civilnih poslova važan daljnji razvoj grada, posebice u područjima kulture, znanosti, športa, obrazovanja, gdje nadležnost ima ovo ministarstvo, ocijenjeno je tijekom razgovora.

Nazad