Povodom predstojećeg blagdana Ramazanskog Bajrama

Povodom predstojećeg blagdana Ramazanskog Bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Izet Šahović, načelnik odjela za financije i nekretnine. Uručenju bonova bila je nazočna i Zdravka Marić, ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara.

Gradonačelnik Bešlić je u svom obraćanju istaknuo da ovim činom Grad Mostar već 14 godina za redom želi pružiti potporu i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene. Grad Mostar će, naglasio je, nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavnih i muslimana.

Ravnateljica Marić pridružila se čestitkama i lijepim željama za Bajram, zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori projektima koje rad Centar

 

Natrag